Hytte i Hedalen

Hedalsfjellet ligger helt sør i Valdres. Fra Oslo kommer du deg til fjells på 2 1/2 time. Her er det snø­sik­kert med svært gode ski­løy­per og flott tur­ter­reng både for gående og syk­len­de. I til­legg er det gode jakt- og fiske­mu­lig­he­ter i fjellet. I Hedalsfjellet er det 992 hytter (per jan. 2021).

I venstremargen finner du lenker til sider på Hedalen.no, men også til eksterne ressurser. Sistnevnte ressurser kommer opp som ny side eller ny arkfane i nettleseren din. Siden du står på nå, kan du alltid finne tilbake til ved å klikke menypunktet Hytte i menyen du finner rett under logoen til Hedalen.no.

Bygge hytte

I Hedalen er det mange byggeklare tomter. Flere av disse blir tilrettelagt av bygdas hyttefabrikk, Hedda Hytter. – Du får din egen dedikerte og dyktige prosjektleder som følger ditt prosjekt fra A til Å. Fra tomt og frem til akkurat den hytta du drømmer om. Så bare spør oss. Det er det vi lærer av, skriver hyttefabrikken på hjemmesiden sin.

Hytte fra Hedda Hytter AS. Foto: Håvar Haug

Hytte fra Hedda Hytter AS. Foto: Hedda Hytter

Kjøpe hytte

– Hedalsfjellet er et litt uopp­daga om­rå­de, si­er eien­doms­meg­ler Hermann Grøv. – Om­rå­det til­trek­ker seg det jeg kal­ler for nikkerssegmentet, det vil si folk som er opp­tatt av å bo nær na­tu­ren, men­nes­ker som ikke er ute et­ter de sto­re, pran­gen­de, urbane opp­le­vel­ser nær al­pin­an­leg­ge­ne. Nå er det mer et­ter­spør­sel et­ter hyt­ter i Hedalsfjellet enn noen gang.

Perfekte løyper i flott vær

Perfekte løyper i flott vær. Foto: Tore Karl Laupstad

Flytte til Hedalen?

Kanskje blir du så begeistret for Hedalen, Hedalsfjella, Vassfaret og Vidalen at du vurderer å flytte til bygda?

Det er flere store arbeidsplasser i bygda, og bolig kan det være mulig å skaffe seg. Ønsker du å bygge selv, er det byggeklare, billige tomter i Brunbakklia, like ved skolen. Og har du en jobb du ønsker å beholde et annet sted, er det fullt mulig å jobbe via nettet. Fiberutbygginga har kommet langt i Hedalen.

Vi er bosatt i Hedalen og vil gjerne gi informasjon om du vurderer å flytte til bygda vår. Marte Gørild Myrvang Ildjarnstad og Lena Aspmo Fossholt

Marte Gørild Myrvang Ildjarnstad og Lena Aspmo Fossholt. Foto: Arne G. Perlestenbakken

Vi er bosatt i Hedalen og vil gjerne gi informasjon om du vurderer å flytte til bygda vår.

  • Marte Gørild Myrvang Ildjarnstad. E-post: marte_ildjarnstad@live.no. Mobil: 0047 41 61 46 68
  • Lena Aspmo Fossholt. E-post: lenaaspmo@hotmail.com. Mobil: 0047 41 47 57 37