Hytte i Hedalen

Hedalsfjellet ligger helt sør i Valdres. Fra Oslo kommer du deg til fjells på 2 1/2 time. Her er det snø­sik­kert med svært gode ski­løy­per og flott tur­ter­reng både for gående og syk­len­de. I til­legg er det gode jakt- og fiske­mu­lig­he­ter i fjellet. I Hedalsfjellet er det 992 hytter (per jan. 2021).

I venstremargen finner du lenker til sider på Hedalen.no, men også til eksterne ressurser. Sistnevnte ressurser kommer opp som ny side eller ny arkfane i nettleseren din. Siden du står på nå, kan du alltid finne tilbake til ved å klikke menypunktet Hytte i menyen du finner rett under logoen til Hedalen.no.

Bygge hytte

I Hedalen er det mange byggeklare tomter. Flere av disse blir tilrettelagt av bygdas hyttefabrikk, Hedda Hytter. – Du får din egen dedikerte og dyktige prosjektleder som følger ditt prosjekt fra A til Å. Fra tomt og frem til akkurat den hytta du drømmer om. Så bare spør oss. Det er det vi lærer av, skriver hyttefabrikken på hjemmesiden sin.

Hedda-hytte

Kjøpe hytte

– Hedalsfjellet er et litt uopp­daga om­rå­de, si­er eien­doms­meg­ler Hermann Grøv. – Om­rå­det til­trek­ker seg det jeg kal­ler for nikkerssegmentet, det vil si folk som er opp­tatt av å bo nær na­tu­ren, men­nes­ker som ikke er ute et­ter de sto­re, pran­gen­de, urbane opp­le­vel­ser nær al­pin­an­leg­ge­ne. Nå er det mer et­ter­spør­sel et­ter hyt­ter i Hedalsfjellet enn noen gang.

Perfekte løyper i flott vær

Perfekte løyper i flott vær. Foto: Tore Karl Laupstad

Flytte til Hedalen?

Kanskje blir du så begeistret for Hedalen, Hedalsfjella, Vassfaret og Vidalen at du vurderer å flytte til bygda?

Det er flere store arbeidsplasser i bygda, og bolig kan det være mulig å skaffe seg. Ønsker du å bygge selv, er det byggeklare, billige tomter i Brunbakklia, like ved skolen. Og har du en jobb du ønsker å beholde et annet sted, er det fullt mulig å jobbe via nettet. Fiberutbygginga har kommet langt i Hedalen.

Vi er bosatt i Hedalen og vil gjerne gi informasjon om du vurderer å flytte til bygda vår. Marte Gørild Myrvang Ildjarnstad og Lena Aspmo Fossholt

Vi er bosatt i Hedalen og vil gjerne gi informasjon om du vurderer å flytte til bygda vår. Marte Gørild Myrvang Ildjarnstad og Lena Aspmo Fossholt