Aktiviteter

Idrettslaget tilbyr en rekke aktiviteter, og disse tilpasser vi de ulike årstidene. Noen av aktivitetene foregår i gymnastikksalen. Andre er lagt til anleggene ute. Noen ganger gir vi tilbud i samarbeid med andre idrettslag i kommunen.

Fotball

Fotballgruppa tilbyr trening og seriespill i aldersbestemte grupper – både for jenter og gutter. I noen aldersgrupper samarbeider vi med Begnadalen idrettslag for å stille lag. Spillere i de eldste aldersbestemte gruppene, der vi ikke stiller lag, har mulighet til å spille på lag hos Bagn IL og Fagernes IL.

I vintersesongen trener vi i gym-salen. På sommeren bruker vi grusbanen og grasbanen. Alle får tilbud om å delta på DnB-cupen på Fagernes uka etter påske. Hvert år gir vi spillerne mulighet til å ta NFFs ferdighetsmerke.

Vi gir også dommeropplæring fra 12 år. Vi har alltid bruk for trenere og lagledere. Ta kontakt hvis du er interessert.

Ski og skøyter

Skigruppa arrangerer lysløyperenn hver onsdag fra nyttår og framover så lenge det er snøforhold til det. I tillegg er det tilbud om skitrening til barn fra fireårsalderen mandager.

Palmesøndag arrangerer HIL, i samarbeid med Hedalen Løypelag og Hedalen Røde Kors, Høgdespretten. Hvert andre år arrangeres landsrennet Sør-Aurdalrennet i Hedalen.

Når føre og vær tillater det, lager vi skiløype fra Jevnlismyra. Vi minner også om Hedalen Løypelag sitt omfattende løypenett i Hedalsfjella.

Skigruppa legger også is på skøytebanen så snart det blir minusgrader før jul, og sørger for å brøyte denne ved snøfall.

Barneidrett høsten 2023

Onsdag 18. oktober starter barneidretten opp igjen i gymsalen på Hedalen barne- og ungdomsskole.

Kl.17.30–18.15: 0–6 år (t.o.m 1. klasse)

Kl. 18.20–19.05: 7–10 år (2.–5. klasse)

Kl. 19.10–19.55: 11–19 år (f.o.m 6. klasse)

Fotballtrim

Treningstidspunkt: torsdag kl. 20.00 – 21.30. Fotballtrimmen ønsker deltakere fra Begnadalen og Nes velkommen! Aktivitetstilbudet passer også for ungdomsskoleelever.

Frisklivsgruppen

Frisklivsgruppen i Hedalen jobber for å legge til rette for lavterskeltilbud i bygda med fokus på å benytte den varierte naturen i området som en arena for fysisk aktivitet. Frisklivsgruppen har blant annet som mål å etablere et klatrefelt sør i bygda, kjøpe inn nødvendig utstyr samt kurse instruktører.

Idrettens dag

Hvert år i september arrangerer HIL idrettens dag på Hedalen stadion. Der er det en rekke ulike aktiviteter og underholdning for barn i alle aldre.