Hedalen idrettslag

Idrettens verdier er fellesskap, glede, helse og ærlighet.

Hedalen Idrettslag har i over 100 år vært en aktiv organisasjon for idrettsaktiviteter som det har vært interesse for i bygda vår. Slagordet vårt er mestring, glede og allsidighet.

Medlemskap

Familie, inkludert barn inntil 19 år kr 1 800,- Enkeltmedlem kr 1000,-.

Det er viktig å huske at kontingenten gjelder som forsikring. Alle som deltar aktivt, må derfor betale kontingent. Familiemedlemskap inkluderer barn inntil 19 år. Medlemskap inkluderer aktivitetskontingent for alle aktiviteter i idrettslaget

Lysløypeaktivitet i april 2018

Lysløypeaktivitet i april 2018. Johannes Thingnes Bøe besøkte Hedalen. Foto: Arne G. Perlestenbakken

For medlemmene

Hedalen Idrettslag skal være til for medlemmer og brukere. Kom derfor med innspill til ideer, kommentarer og konstruktiv kritikk! Ta kontakt med ett av styremedlemmene. Det er slik vi kan bli bedre. Gjennom dugnadsinnsats blir anleggene holdt i bruksmessig stand, og ingen ting gleder mer enn at de brukes.

Bruk anleggene!

Hedalen idrettslag ønsker alle velkommen til å benytte seg av anleggene. Dissebyr på et bredt utvalg av aktivitetsmuligheter for folk i alle aldre, og vi setter stor pris på å se at de er i bruk.

Noen aktiviteter som kan nevnes er; ski, skøyter, aking og hopp på vinteren og fotball, sykling, volleyball, padling i Vassfaret eller skating i en asfaltert skøytebane på sommeren. Mulighetene er mange. Det er bare fantasien som stopper deg.

Sykkelaktiviteter i aktivitetsparken

Sykkelaktiviteter i aktivitetsparken. Foto: Arne Heimestøl