Helge Nordby og Stig Grydeland Foto: Arne G. Perlestenbakken

Hedret for lang og stor innsats

Publisert av Arne Heimestøl 05.11.2023. Sist oppdatert 01.11.2023.

På årsmøtet i Hedalen løypelag sist søndag fikk Helge Nordby takk for sin omfattende innsats i laget fra det ble stiftet i 2006 og helt til nå.

Nordby har vært styremedlem i alle årene det suksessrike løypelaget har bestått. Nå trer han ut av styret, men fortsetter som løypekjører.

Hedalen løypelag ble stiftet som et andelslag i 2006. På stiftelsestidspunktet hadde laget 988 000 kr til disposisjon, men andelskapitalen var flytende, så tegninger av andeler fortsatte. I 2012 ble laget gjort om til en forening.

Den første løypemaskina kom til Søbekkseter i desember 2006. Nordby hadde en viktig rolle i forbindelse med denne anskaffelsen, og samme rolle hadde han da neste maskin ble bestilt i 2013. Maskina som løypelaget bruker nå, ble kjøpt inn i 2021, og også i forbindelse med dette kjøpet hadde Nordby en sentral rolle.

– Viktig bidragsyter

– Helge har vært en viktig bidragsyter i alle år. Han var sentral i arbeidet med å få dannet andelslaget. Han har vært et viktig bindeledd mellom løypelag og næringsliv, spesielt Hedda hytter, som har vært en viktig støttespiller. Videre har han vært viktig når det gjelder bl.a. etablering av løypetraseer og avtaler med grunneiere og forhandlinger med leverandører, sier styreleder Stig Grydeland.

– Helge har hatt et bredt kontaktnett og har kunnet bidra innen alle områder. Han er alltid positiv og hyggelig å ha med å gjøre, sier styrelederen.

Som takk for den omfattende innsatsen for Hedalen Løypelag fikk Helge Nordby overrakt et naturbilde av kunstneren Solveig Skogseide.

Les også..

Kviss

Valdresmål – kviss – 6

Håkon Bakkene, Synnøve Fjelltun og Marianne Granheim Trøyflat har sammen ...
Logo Hedalen idrettslag

Dans og turnBEKJENTGJØRELSE 

Vi fortsetter med dans til høsten, og denne gangen blir ...
De tre skolene i kommunen

Ny opplæringslov

Ny opplæringslov med forskrifter trer i kraft 1. august 2024. ...
Hedalen stavkirke. Foto: Dagfinn Heimestøl

GudstjenesteBEKJENTGJØRELSE 

Velkommen til gudstjeneste med dåp i Hedalen stavkirke søndag 21. ...
Foto: Arne Heimestøl

Knivmaking

Lørdag 13. juli var temaet knivmaking på Bautahaugen. Bjørn Michaelsen ...
Drikkevann

Bør flere sjekke fluoridinnhold i drikkevannet?

Det har vært stor interesse knyttet til oppslagene Hedalen.no og ...