Tinestafetten

Tinestafetten 2024

Publisert av Bjarte Lie 21.06.2024. Sist oppdatert 21.06.2024.

Det ble tett på skoleslutten, men vi fikk arrangert Tinestafetten i år også. Tinestafetten ble offentlig arrangert 7. mai i år, men på grunn av at det gjerne snør et par centimeter i Hedalen hver vinter, så pleier vi å arrangere Tinestafetten seinere enn dette. Det har i hvert fall vært sånn de to åra undertegnede har jobbet her.

I år har skolen vært en byggeplass, så det har også ført til at Tinestafetten har måttet vente. Men endelig 14. juni fikk vi fullført Tinestafetten på en fin dag i en uke som ellers bød på mye regn. Så der kan alle nervøse beboere i bygda endelig puste lettet ut.

Vanligvis (i hvert fall i fjor) har Tinestafetten hatt målgang på skoleplassen. Det ble vurdert som litt upraktisk i år, derfor ble målgang ved klubbhuset denne gangen. Det gjenstår å se om Tinestafett-komiteen vil beholde denne løsningen til neste år.

I år startet vi også arrangementet med oppvarmingsdans, ledet av Skaiste og Vilde (regner med vi er på fornavn her i bøgda). Ellers retter vi en stor takk til Valdresrevisorene som fiksa iste til oss etter målgang. En takk til HEBUs lærere og andre voksne ansatte, og en liten takk til undertegnede stevneleder.
Her kommer noen bilder.

Vinnerlaget: Selma, Nora, Selmer, Daniel, Hania, Daniel, Sondre og Eskil

Les også..

Tægerkorg

Bautahaugen lørdag 20. juliBEKJENTGJØRELSE 

Tema: TÆGERARBEID med Bjørg Elisabeth Berg. Få med deg sommerutstillinga ...
Kviss

Valdresmål – kviss – 6

Håkon Bakkene, Synnøve Fjelltun og Marianne Granheim Trøyflat har sammen ...
Logo Hedalen idrettslag

Dans og turnBEKJENTGJØRELSE 

Vi fortsetter med dans til høsten, og denne gangen blir ...
De tre skolene i kommunen

Ny opplæringslov

Ny opplæringslov med forskrifter trer i kraft 1. august 2024. ...
Hedalen stavkirke. Foto: Dagfinn Heimestøl

GudstjenesteBEKJENTGJØRELSE 

Velkommen til gudstjeneste med dåp i Hedalen stavkirke søndag 21. ...
Foto: Arne Heimestøl

Knivmaking

Lørdag 13. juli var temaet knivmaking på Bautahaugen. Bjørn Michaelsen ...