To konserter

Konserter i Sør-Aurdal

Publisert av Olav Kristian Huseby 08.01.2024. Sist oppdatert 08.01.2024.

Desember ble en travel tid for oss som liker å gå på konserter, og etter å ha fått med oss både 13. dagsbasar i Hedalen og juletrefest på Begnadalen sist helg, ser vi at det var en god avslutning på julemusikken.

Fremover er det i januar to konserter av høy kvalitet som bør fenge mange sør-aurdøler. Begge konsertene tilbyr matservering før konserten for de som ønsker det. Arrangementene har 18-årsgrense.

Karin Okkenhaug og Hermund Nygård

13. januar på Nordre Lokalet i Hedalen kan vi høre Karin Okkenhaug og Hermund Nygård sammen med et lite lass med instrumenter. De skaper et lydbilde som oppleves mye større enn (og like lite som) det antallet personer på scenen skulle tilsi. Karin og Hermund skriver på norsk, med tekster om liv og relasjoner.

Jon-Egil Ramslie

27. januar i Sør-Aurdalshallen spiller Jon-Egil Ramslie, også kjent som JRAM kjente slagere fra 60-tallet og frem til våre dager. Han har spilt for et lydhørt publikum fra Oslo til Thailand og har sin egen stil med humor og snert.

Store satsinger

Begge konsertene har begrenset kapasitet og antall billetter, så vær ute i god tid med billettkjøpene. Mer om konsertene finner du på Facebook og arrangørenes hjemmesider.

Dette er store satsinger av lokale arrangører, og vi vet at andre konsert-ideer er på gang om disse arrangementene slår an.

For at de skal lykkes er de avhengig av at publikum støtter opp. I slutten av februar er det duket for en ny type konsert arrangert av Musikkrådet og Mitt Sør-Aurdal. Lokale aktører stiller med meget variert repertoar. Vi kommer tilbake til dette senere, men sett av kvelden 17. februar i Sør-Aurdalshallen

Les også..

Kino

Bygdekino 10. maiBEKJENTGJØRELSE 

HUL ønsker små og store velkommen til Bygdekino på Nordre ...
Skolehagen og Brunbakklia. Foto: Helge Nordby

Dugnad for beboere i SkolehagenBEKJENTGJØRELSE 

Søndag 12. mai klokken 18.00. Skal ryddes kvist på friområde ...
Foto: Arne G. Perlestenbakken

Sangmerke til trofaste korister!

På Hedalen sangkor sin øvelse 2. mai fikk vi besøk ...
Dugnad Fjellsyn og Kroken 7. mai

Dugnad

En dugnadsgjeng på 14 gjorde en god jobb ved Fjellsyn ...
Takk!

Takk til Hedalen helselagTAKK! 

Tusen takk til Hedalen helselag for den fine og gode ...
Foto: Målfrid Strandbråten

Dansinga blomstrerYTRING 

Tirsdag 30. april var jeg så heldig å bli invitert ...