Eksempler på forsøpling

Hedalen idrettslag trenger din hjelp

Publisert av Linda Skogly 29.07.2022. Sist oppdatert 28.07.2022.

Hedalen idrettslag trenger din hjelp. Denne gangen er det ikke snakk om hjelp til å bygge, men hjelp til å ta vare på det vi allerede har bygd. Vi har et flott anlegg som har krevd utallige timer med dugnadsinnsats, og det er vårt ønske at vi skal klare å ta vare på det vi har bygd i sammen. Men dersom vi skal klare dette, så trenger vi hjelp av alle som benytter seg av anlegget.

Hedalen idrettslags mål er at flest mulig skal ha glede av anlegget, men vi har den siste tiden opplevd at definisjonen «ha glede av», dessverre tolkes litt ulikt. Noen har glede av å holde seg i aktivitet, mens andre har dessverre glede av å forsøple og bedrive hærverk.

Vi har et ønske om at toalettet på klubbhuset skal være åpent til enhver tid, men da må vi prøve å benytte toalettet til formålet det er beregnet for. Vi ønsker ikke å sammenligne toalettet vårt med rasteplasstoalettet som ingen orker å gå inn på. Toalettet blir vasket med jevne mellomrom, men opplever du allikevel at toalettet hadde trengt en vask, så meld fra til HIL.

Dette er en påminnelse om at vi må være flinke til å ta vare på det vi har. Selvfølgelig kan det skje uhell iblant, og noe blir ødelagt. Opplever man det, så meld i fra til Ola Jonny. Ting kan stort sett fikses. Enkelte ganger er en bugnende søppelkasse å anse som koldtbord for dyr. Da kan vi hjelpe til med å rydde av bordet etter at måltidet er fortært. Søppel gjør seg best oppi søppelkassa.

Men vi ønsker ikke at alle skal sitte igjen med en vond klump i magen etter å ha lest dette. Det meste som skjer i vårt idrettsanlegg, er av det positive slaget. Det er mye aktivitet både på dagtid og kveldstid, og det er nettopp det vi ønsker at det skal være.

Takket være Jan Roger og Snorre Brenden, så tok det ikke mange dager før en ramponert krakk ble så god som ny.

Hedalen Idrettslag har fått støtte fra Sparebankstiftelsen Hallingdal Valdres til innkjøp av diverse aktivitetsutstyr som skal være til fri benyttelse i anlegget. For å lagre utstyret slik at alle har tilgang, måtte HIL ha noe å lagre det i.

Materialer ble sponset av Vassfarbygg AS, og Roger Kjensrud ble med 8. trinn på Hedalen barne- og ungdomsskole og bygde ei kasse. Kassa har nå fått plass utenfor klubbhuset, og der kan man finne diverse aktivitetsutstyr til fri benyttelse. Det er viktig at utstyret som lånes, legges tilbake i kassa etter bruk.

NB! Vi har en god venn i robotgressklipperen som er ute og arbeider på natta, og den liker ikke å kjøre over utstyr som blir liggende igjen på banen. Dersom det observeres utstyr liggende ute på banen uten at det er i bruk, så er det fint om du hjelper til med å få det på plass i kassa igjen.

Takk for hjelpen med å holde idrettsanlegget i orden!😊

Les også..

Hellsenningen

Hvilke effekter har hyttebygging?

Innlandet fylke: Verdiskapinga fra fritidsboligene er størst etter at hyttene ...
Klar for rumpeldunkkamp

Andreas Tate

Mellomtrinnet ved Hedalen skole har gjennomført et 8-ukers tverrfaglig prosjekt med ...
Olmhus Næringskveld. Foto: Mitt Sør-Aurdal

NæringslivskveldBEKJENTGJØRELSE 

Torsdag 25. april kl 19.30 arrangerer vi næringslivskveld i Sør-Aurdal. ...
Elling Goplerud

Gamle bjørnehistorier fra Hedalen – del 3 av 6

Året deretter hadde far tømmerhugst syd for Goplerudseteren, og en ...
Bagn. Foto: Åse Østgård Hagen

Kommunen har publisert årsmelding og årsregnskap for 2023

I årsmelding og årsregnskapet leser vi at regnskapet for 2023 ...
Fekjær psykiatriske senter

Er du vår nye psykologkollega i et unikt terapeutisk samfunn?ANNONSE 

Stiftelsen Fekjær – Hedalen i Valdres. 12 mil fra Oslo ...