
Nybegynnerkurs i fermentering Kroken tirsdag 11. november kl. 18.00–21.00
BEKJENTGJØRELSE:
Vil du lære mer om hvordan du fermenterer grønnsaker, frukt og bær, lager surkål, kimchi, eddik, bacon, yoghurt, viili, surdeig osv? Da bør du bli med Rein Mat på kurs på Kroken.
Det å kunne fermentere, er en måte å konservere mat på som er viktig kunnskap for matsikkerhet og i et beredskapsøyemed. Det gir næringsrik mat, forlenger holdbarheten på råvarene, bidrar til god tarmflora og gjør maten lett fordøyelig.
Kurset er delt inn med 1 t. teori og 2 t. praksis. Det inkluderer glass, råvarer og hefte med oppskriftene. Vi lager litt forskjellig du får med deg hjem.
Det er begrensa antall plasser. 900,- per person. Vipps til 65 50 31. Påmelding seinest 6.nov. til Bodil: 95 99 24 38 eller Ruth Heidi: 95 13 27 72
Ta med forkle, skjærefjøl og favoritt kniven din. Det er ikke nødvendig med noen forkunnskaper.
Kursholder er Maud Astrid Amundsen (bildet).