Kurs

Nybegynnerkurs i fermentering Kroken tirsdag 21. oktober kl. 18.00–21.00

Publisert av Anne Marie Skinnes Lie 04.10.2025. Sist oppdatert 04.10.2025.


BEKJENTGJØRELSE:

Vil du lære mer om hvordan du fermenterer grønnsaker, frukt og bær, lager surkål, kimchi, eddik, bacon, yoghurt, viili, surdeig osv? Da bør du bli med Rein Mat på kurs på Kroken.

Det å kunne fermentere er en måte å konservere mat på som både gir deg ekstra næringsrik mat og forlenger råvarers holdbarhet som er viktig kunnskap for matsikkerhet og i et beredskapsøyemed.

Kurset er delt inn med 1t. teori og 2t. praksis. Det inkluderer glass, råvarer og hefte med oppskriftene. Vi lager litt forskjellig du får med deg hjem.

Det er begrensa antall plasser. 900,- per person. Vipps til 655031. Påmelding seinest 16. okt. til Bodil: 95 99 24 38 eller Ruth Heidi: 95 13 27 72

Ta med forkle, skjærefjøl og favoritt kniven din. Det er ikke nødvendig med noen forkunnskaper.
Kursholder er Maud Astrid Amundsen (bildet).

Les også..

Hedalen kunst- og husflidslag

Strikkekafé

BEKJENTGJØRELSE: Det blir strikkekafé på Fjellsyn tirsdag 7. oktober kl. ...
Hedalen helselag ny logo

Gå med oss – ekstratur onsdag 8. oktober!

BEKJENTGJØRELSE: Anny Bakke Perlestenbakken vil ta oss  med på en ...
Sør-Aurdal Energi

Nytt om nettleie og Norgespris fra 1. oktober

Fra 1. oktober 2025 viderefører Sør Aurdal Energi dagens satser ...
Etter storstormen 21. november 2021. Foto: Arne Heimestøl

Hedalen.no i 2021

2021 bød på mange små og store hendelser i Hedalen ...
Gamlestua logo

Klesbyttedag hos Gamlestua garn, gaver og gjenbruk

ANNONSE: Bytt klær og sko – gi nytt liv til ...
Tomt

Enstemmig ja til nytt beredskapssenter i Bagn

Kommunestyret i Sør-Aurdal vedtok torsdag enstemmig å bygge nytt beredskapssenter ...