
Nybegynnerkurs i fermentering Kroken tirsdag 21. oktober kl. 18.00–21.00
BEKJENTGJØRELSE:
Vil du lære mer om hvordan du fermenterer grønnsaker, frukt og bær, lager surkål, kimchi, eddik, bacon, yoghurt, viili, surdeig osv? Da bør du bli med Rein Mat på kurs på Kroken.
Det å kunne fermentere er en måte å konservere mat på som både gir deg ekstra næringsrik mat og forlenger råvarers holdbarhet som er viktig kunnskap for matsikkerhet og i et beredskapsøyemed.
Kurset er delt inn med 1t. teori og 2t. praksis. Det inkluderer glass, råvarer og hefte med oppskriftene. Vi lager litt forskjellig du får med deg hjem.
Det er begrensa antall plasser. 900,- per person. Vipps til 655031. Påmelding seinest 16. okt. til Bodil: 95 99 24 38 eller Ruth Heidi: 95 13 27 72
Ta med forkle, skjærefjøl og favoritt kniven din. Det er ikke nødvendig med noen forkunnskaper.
Kursholder er Maud Astrid Amundsen (bildet).