Fine tyttebær. Foto: Arne Heimestøl

Bærnytt 4

Publisert av Arne Heimestøl 13.09.2024. Sist oppdatert 12.09.2024.

Tyttebærene er modne, og også dette bærslaget finnes i varierende mengder i år.

Tips: Det er egentlig unødvendig å bruke syltepulver i rårørt tyttebærsyltetøy. Prøv likevel å blande en pose gul Jam med sukker og vaniljesukker. Rør disse ingrediensene godt i en kjøkkenmaskin med K-spade.

Slikt syltetøy smaker godt både til kjøtt, fisk og på brødskiva.

Les også..

En vannkran som drypper

Sør-Aurdal langt fra selvkost – tross noen av landets høyeste VA-gebyrer

Kommunedirektørens forslag til gebyrsatser for de kommunale vann- og avløpstjenestene ...

Hedalen ungdomslag presenterer «Den spanske flue»

BEKJENTGJØRELSE: Gled deg pappa, her er jeg! Vi reiser tilbake ...
Begnadalen kirke. Foto: Arne G. Perlestenbakken

Nyttårskonsert i Begnadalen kirke

BEKJENTGJØRELSE: Det blir nyttårskonsert i Begnadalen kirke onsdag 31. desember ...
Muggedalsdammen Foto: Sigrid Haugen

Muggedalen

Muggedalen strekker seg øst–vest, fra Muggedalsvatnet i høyden og helt ...
Anita Skorgan

Har solgt over 100 biletter – vurderer ekstrakonsert

BEKJENTGJØRELSE: Onsdag 1. april kl. 19.00 inviterer Hedalen kulturforum til ...

Lysfest

Tradisjonen tro arrangerte Joker Hedalen, Lions Club Vassfaret og Bautahaugens ...