Fine tyttebær. Foto: Arne Heimestøl

Bærnytt 4

Publisert av Arne Heimestøl 13.09.2024. Sist oppdatert 12.09.2024.

Tyttebærene er modne, og også dette bærslaget finnes i varierende mengder i år.

Tips: Det er egentlig unødvendig å bruke syltepulver i rårørt tyttebærsyltetøy. Prøv likevel å blande en pose gul Jam med sukker og vaniljesukker. Rør disse ingrediensene godt i en kjøkkenmaskin med K-spade.

Slikt syltetøy smaker godt både til kjøtt, fisk og på brødskiva.

Les også..

Hedalen Løypelag kjører opp 12 mil med høystandardløyper

Skisporet blir Sporet

Sporet er en ny, landsdekkende føremeldingstjeneste for skiløyper i Norge, ...

Koselig førjulskonsert

Torsdag 4. desember var det konsert i Den kulturelle spaserstokken ...

Temakveld

BEKJENTGJØRELSE: Hedalen helselag, Hedalen idrettslag og Hedalen Røde Kors inviterer ...
Elgfall

Elgjakta 2025

På de 14 jaktvaldene i Hedalen var det innen sist ...

Nå rives gamle SAUS

Rivearbeidene er godt i gang. Nye SAUS skal etter planen ...

Kommentar til kommunens økonomi- og handlingsplan 2026–2029

YTRING: Sør-Aurdal musikkråd er et koordinasjons- og samarbeidsorgan for sang ...