Fine tyttebær. Foto: Arne Heimestøl

Bærnytt 4

Publisert av Arne Heimestøl 13.09.2024. Sist oppdatert 12.09.2024.

Tyttebærene er modne, og også dette bærslaget finnes i varierende mengder i år.

Tips: Det er egentlig unødvendig å bruke syltepulver i rårørt tyttebærsyltetøy. Prøv likevel å blande en pose gul Jam med sukker og vaniljesukker. Rør disse ingrediensene godt i en kjøkkenmaskin med K-spade.

Slikt syltetøy smaker godt både til kjøtt, fisk og på brødskiva.

Les også..

Hedalen helselag ny logo

Syng med oss senior

BEKJENTGJØRELSE: Tirsdag 23. september kl. 18.30 på Kroken. Vi starter ...
Stabelvegen. Foto: Olav Kristian Huseby

Lys i gamle hus

Sør-Aurdal kommune har vært én av seks pilotkommuner i prosjektet ...
Olmhus gård Foto: Arne G. Perlestenbakken

Vedtok ambisiøs landbruksplan for 2025–2030

Sør-Aurdal setter kursen for et grønnere og mer lønnsomt jord- ...

Iren Reppen gjester Hedalen med hyllest til Terje Nilsen

BEKJENTGJØRELSE: Hedalen Kulturforum inviterer til høstkonsert på Nordre Hedalen forsamlingshus ...
Returpunkt

Nytt returpunkt satt i drift

Returpunktet ved Muggedalskrysset i Hedalen er nylig utvidet, melder Valdres ...
Hedalen ungdomslag

Karaokefest

BEKJENTGJØRELSE: Vi i ungdomslaget inviterer til KARAOKEFEST på Lokalet lørdag ...