Fine tyttebær. Foto: Arne Heimestøl

Bærnytt 4

Publisert av Arne Heimestøl 13.09.2024. Sist oppdatert 12.09.2024.

Tyttebærene er modne, og også dette bærslaget finnes i varierende mengder i år.

Tips: Det er egentlig unødvendig å bruke syltepulver i rårørt tyttebærsyltetøy. Prøv likevel å blande en pose gul Jam med sukker og vaniljesukker. Rør disse ingrediensene godt i en kjøkkenmaskin med K-spade.

Slikt syltetøy smaker godt både til kjøtt, fisk og på brødskiva.

Les også..

Hedalen stavkirke ved juletider

Lysmesse

BEKJENTGJØRELSE: Velkommen til lysmesse i Hedalen stavkirke søndag 7. desember ...
Begnadalen kirke. Foto: Arne G. Perlestenbakken

Kirkelig fellesråd med streng tale til kommunen

Kommunedirektørens forslag til årsbudsjett for 2026 gir Kirkelig fellesråd en ...
Bjørn Lien

Brukere i Innlandet mer fornøyde med Nav enn resten av landet

Brukerne i Innlandet er mer fornøyde med Nav enn brukerne ...
Gjertrud på jakt

Jegerprøvekurs

BEKJENTGJØRELSE: Hedalen jeger- og fiskerforening avholder jegerprøvekurs for deg som ...

Kveldsmat og høytlesing

BEKJENTGJØRELSE: Torsdag 4. desember kl. 18–19 inviterer biblioteket til kveldsmat ...

Konserter i Den kulturelle spaserstokken

BEKJENTGJØRELSE: Inger-Lise Bekken holder følgende julekonserter i Sør-Aurdal torsdag 4. ...