Damelagene fra Bagn og Hedalen. Foto: Steinar Skjerve

Damefotballen ruller i Hedalen igjen

Publisert av Hedalen idrettslag 30.09.2023. Sist oppdatert 29.09.2023.

Fra tidlig i juni og helt fram til nå har en gjeng med ivrige damer møttes en gang i uka til uformell fotballtrening. Med god hjelp av Ola Jonny Fossholt som trener har både gamle og nye spillere øvd seg i grunnleggende ferdigheter og varierte spilløvelser. Oppmøtet har gjennom en regnfull og våt sommer variert fra bare 6 til hele 23 stk.

Kampdebuten fikk hedalsdamene da de spilte 7`er -turnering på Grendacupen til Bagn IL i starten av september. Her blomstra ideen om mer samarbeid opp, og det ble fastsatt to treningskamper mellom Bagn IL og Hedalen IL.  

Søndag 24. september stilte Bagn IL opp med 12-13 spillere på Hedalen stadion. De har også trent bare for moro skyld denne sesongen, men konkurranseinstinktet var likevel til å ta og føle på.

Hedalen IL hadde hele 21 spillere på blokka, så den først planlagte 7er-kampen ble omgjort til 9-er. At alle fikk omtrent like mye spilletid, var viktigere enn resultatet denne kvelden. Gøy var det også å se at publikum hadde funnet tilbake til Hedalen stadion igjen. 

Allerede to dager etter, tirsdag 26.september, var det Hedalen sin tur til å dra til Bagn, og i flomlyset på Fossvang møtte totalt 35 damer fra hele distriktet opp! For ordens skyld kan det nevnes at resultatet ble 4-0 i hjemmelagets favør, men spilleglede og gode prestasjoner hos alle veide nok en gang opp for baklengsmålene. 

Skulle interessen være like stor på nyåret, kan det godt hende at søraurdølene blir å finne i et seriespill neste sesong?!

Les også..

Ørnulf Juvkam Dyve ble tildelt Kulturprisen fra Sør-Aurdal kommune for år 2023. Ordfører Marit Hougsrud overrakte kulturprisen og holdt en velskrevet tale som belyste bredden i kulturprisvinnerens store engasjement. Foto: Arne G. Perlestenbakken

Glimt fra kulturkvelden 2023

På kulturkvelden fredag 24. november ble Kulturprisen tildelt Ørnulf Juvkam. ...
Foto: Arne G. Perlestenbakken

Husflidslagets juleverksted

Husflidslaget har hatt sitt årlige juleverksted for barn fra 4. ...
Hedalenen helselag sin logo

Sentralisering av heldøgns omsorgYTRING 

Åpent brev til kommunestyret ved ordfører Marit Hougsrud. Vi leser ...
Salto logo

Salto besøker HedalsheimenBEKJENTGJØRELSE 

Torsdag 30.11. har vi Salto (både ute- og innegruppa) på ...
Visittkort

Litt bygdehistorie

Iblant dukker det opp gamle bilder. Ofte flotte portretter av ...
Koia

Statusrapport fra Lions Club Vassfaret

For sjuende gang arrangerte LC Vassfaret en tur til Fønhuskoia ...