Damelagene fra Bagn og Hedalen. Foto: Steinar Skjerve

Damefotballen ruller i Hedalen igjen

Publisert av Hedalen idrettslag 30.09.2023. Sist oppdatert 29.09.2023.

Fra tidlig i juni og helt fram til nå har en gjeng med ivrige damer møttes en gang i uka til uformell fotballtrening. Med god hjelp av Ola Jonny Fossholt som trener har både gamle og nye spillere øvd seg i grunnleggende ferdigheter og varierte spilløvelser. Oppmøtet har gjennom en regnfull og våt sommer variert fra bare 6 til hele 23 stk.

Kampdebuten fikk hedalsdamene da de spilte 7`er -turnering på Grendacupen til Bagn IL i starten av september. Her blomstra ideen om mer samarbeid opp, og det ble fastsatt to treningskamper mellom Bagn IL og Hedalen IL.  

Søndag 24. september stilte Bagn IL opp med 12-13 spillere på Hedalen stadion. De har også trent bare for moro skyld denne sesongen, men konkurranseinstinktet var likevel til å ta og føle på.

Hedalen IL hadde hele 21 spillere på blokka, så den først planlagte 7er-kampen ble omgjort til 9-er. At alle fikk omtrent like mye spilletid, var viktigere enn resultatet denne kvelden. Gøy var det også å se at publikum hadde funnet tilbake til Hedalen stadion igjen. 

Allerede to dager etter, tirsdag 26.september, var det Hedalen sin tur til å dra til Bagn, og i flomlyset på Fossvang møtte totalt 35 damer fra hele distriktet opp! For ordens skyld kan det nevnes at resultatet ble 4-0 i hjemmelagets favør, men spilleglede og gode prestasjoner hos alle veide nok en gang opp for baklengsmålene. 

Skulle interessen være like stor på nyåret, kan det godt hende at søraurdølene blir å finne i et seriespill neste sesong?!

Les også..

Logo Hedalen.no

Stiftelsen Hedalen.no – innkalling til årsmøteBEKJENTGJØRELSE 

Det avholdes årsmøte i Stiftelsen Hedalen.no i Valdres kontorpark Hedalen ...
Smedsrud–Haug

Reinli får bedre veg

I mars var det oppstart på vegparsellen Smedsrud–Haug i Reinli. ...
Illustrasjonsbilde til fotballakt.

Hedalen stadion uke 21BEKJENTGJØRELSE 

Her kommer oversikten over ukas fotballkamper. Onsdag 22.05.      ...
Bautahaugen

Dugnadssesongen er ikke over!

17. mai på Bautahaugen ble fantastisk flott! Finere ramme rundt ...
Lokalet

Hedalen ungdomslag informererINFO 

Hedalen Ungdomslag vil med dette informere gamle og nye medlemmer ...
Foto: Arne G. Perlestenbakken

Kaffekos med underholdning på Hedalsheimen

Sist søndag ble det en ekstra trivelig kaffestund på Hedalsheimen. ...