Asle Trædal

Stem Høyre!YTRING 

Publisert av Asle Trædal, ordførerkandidat for Høyre 09.09.2023. Sist oppdatert 08.09.2023.

I dag ønsker jeg å dele noen tanker om to svært viktige saker som opptar de fleste av oss: helse og omsorg, samt næringspolitikk.

Helse og omsorg:
Helse og omsorg utgjør en av hjørnesteinene i et velfungerende samfunn. Jeg har personlig erfart at vi har et svært godt helsevesen i kommunen.

Likevel må vi fortsatt påta oss ansvaret for å sikre at våre innbyggere har tilgang til kvalitetsrik helsehjelp og omsorgstjenester når de behøver det. Samtidig må vi også forsikre oss om at disse tjenestene er bærekraftige på lang sikt.

Vi i Høyre tror vi på verdien av effektivitet og ansvarlig bruk av ressurser. Det betyr ikke at vi ønsker å kutte i viktige tjenester, men heller at vi vil jobbe for å forbedre kvaliteten og tilgjengeligheten av helse- og omsorgstjenester i hele kommunen, samtidig som vi sørger for at hver skattekrone brukes fornuftig.

Vi i Høyre tror på samarbeid mellom offentlige og private aktører for å utvikle gode løsninger som kan øke helsetjenestene i kommunen

Næringspolitikk:
Næringslivet er ryggraden i vår økonomi, og vi må legge til rette for vekst og innovasjon. I høyre tror vi på markedsøkonomi som drivkraften bak velstand. Vi vil derfor jobbe for å redusere unødvendig byråkrati og reguleringer som kan hindre lokale bedrifter i å vokse.

Vi vil også samarbeide med stat og fylke for å sikre mulighet til utdanning og kompetanseutvikling, for å sikre at arbeidsstyrken vår er konkurransedyktig i en stadig endrende verden. Dette vil ikke bare skape jobber, men også bidra til å tiltrekke seg investeringer og nye bedrifter til vårt område.

I tillegg vil vi jobbe for å utvikle infrastrukturen vår, inkludert veier, offentlig transport og digital kommunikasjon, for å styrke forretningsmiljøet og legge til rette for vekst i både etablerte og nye næringer.

Helse, omsorg og næringspolitikk utgjør komplekse og betydningsfulle områder som nødvendiggjør en veloverveid tilnærming. Som representanter for Høyre er vi forpliktet til å arbeide for å sikre at vårt samfunn leverer førsteklasses tjenester til alle innbyggerne, samtidig som vi legger til rette for økonomisk vekst og velstand.

Vi står fast ved vår tro på løsninger som bygger på samarbeid, innovasjon og ansvarlighet. Gjennom felles innsats kan vi skape en mer robust og bærekraftig fremtid for vårt område.

STEM HØYRE !!!!!

Les også..

Fiskedag

Fiskesommer!BEKJENTGJØRELSE 

Hedalen JFF arrangerer "Fiskesommer" for barn og ungdom på Skrukkefyllhaugen ...
Gjertrud på jakt

LerdueskytingBEKJENTGJØRELSE 

Hedalen JFF starter opp med trening på lerduebanen tirsdag 30. ...
Stian Carstensen og Elias Akselsen. Foto: Arne G. Perlestenbakken

En konsertopplevelse du sent vil glemme

2.–4. august arrangerer Hedalen kulturforum Hedalen kulturfestival 2024. Festivalen innledes ...
Foto: Arne G. Perlestenbakken

Tægerarbeid

Sist lørdag var temaet på Bautahaugen tægerarbeid. Vakre produkter av ...
Foto: Sigrid Haugen

Nytt aktivitetstilbud på Bautahaugen

Nå kan også barna få prøve seg på lafting på ...
Kari-Anne Jønnes. Bildekilde: Stortinget

Sammen skaper vi det demensvennlige InnlandetYTRING 

Statsforvalteren kan med rette være er stolt over at alle ...