Begnadalen skole. Foto: Arne Heimestøl

Ungdomsrevyen Sør-Aurdal serverer BegnadalenTV med kjente innslag

Publisert av Sonja Bordewich 05.06.2023. Sist oppdatert 05.06.2023.

Ungdomsrevyen Sør-Aurdal slår til igjen på andre året. Gjennom høsten og vinteren har vi lekt oss frem til årets forestilling. Vi har fokus på trivsel og lek og samhold, og sakte men sikkert ble årets skjetsjer til, og temaet for forestillingen ble TV-programmer.

Foto: SebStian Hansen, fra en sketsj med Elinor Hougsrud, Eira Allergoth, Jan Olav Grimsrud og Amalie Skogly. Bilder ble tatt på UKM Valdres i februar 2023.
Foto: SebStian Hansen, fra en sketsj med Elinor Hougsrud, Eira Allergoth, Jan Olav Grimsrud og Amalie Skogly. Bilder ble tatt på UKM Valdres i februar 2023.

Det inviteres derfor til en knallfin TV-kveld, som topper NRKs gullrekke med glans. Ungdommene har lekt seg frem til sine varianter av forskjellige programmer vi alle kjenner fra TV-ruta.

Hva skjer nå i og med skolebygget i Begnadalen? Vi får politisk debatt i «Debatten», eller får vi egentlig det? SPORTEN byr på kjente og mindre kjente utøvere og sportsgrener. Ungdommene har skapt et koselig og litt rampete «Barne-TV». Du får oppleve litt om de eldre i kommunen, og NYHETER du kanskje vet, men også helt sikkert ikke vet fra kommunen vår – Sør-Aurdal.

Den samme gjengen som i fjor er med, men vi har også fått med oss tre nye tilskudd, samt en som tar steget fra scenearbeider, til skuespiller. «Vi har det utrolig moro med ungdommene, og ler mye på øvingene» forteller Hans Allergoth. Cathrine Hagen er den andre revycerkstedsmentoren – hun gleder seg vilt til ungdommene skal stå på scenen og få publikum til å humre og le. Det blir revykveld lørdag den 17. juni, og ungdommene er kalte til å lage to forestillinger hvis det blir nok påmeldte i publikum.

Vennepunktet har leid inn Hans Allergoth, Cathrine Hagen til å gjennomføre revyverksteder i løpet av vinteren og våren. Gjennom midler fra UKM var det mulig å få dette til. Martin Bordewich Strøm og Oda Hjelle har og vært med og hjulpet ungdommene med film og sang.

Bjørg Strandbråten har og bidratt på musikksiden, så i år blir det stort, med både sketsjer, sang, og film med på ungdomsrevyen. I vinter var noen av ungdommene med på UKM Valdres. Den sceneteknikken disse ungdommene får – er fantastisk! De gleder seg til å komme på øving, og ser virkelig frem til å vise publikum hva de har skapt sammen på revyverkstedene. Uten støtte fra UKM og Sør-Aurdal kommune ville ikke Ungdomsrevyen blitt til.

Les også..

Bjørn Lien

Gode muligheter for å søke på jobb

Ved utgangen av februar var 3 480 personer i Innlandet ...
Klar for rumpeldunkkamp

Brevet

Mellomtrinnet ved Hedalen skole har gjennomført et 8-ukers tverrfaglig prosjekt ...
Brennbakken

Gå med oss onsdag 6. marsBEKJENTGJØRELSE 

Vi møtes ved Hallomkrysset kl. 11.00 og går en tur ...
Dialekter

Vanskelig dialekter

En dialekt er et talemål med store fellestrekk innenfor et ...
Logoen til Bautahaugens Venner

ÅrsmøteBEKJENTGJØRELSE 

Bautahaugens Venner har årsmøte i Brakastuggua onsdag 6. mars kl. ...
Normisjon

Hedalen misjonsforeningBEKJENTGJØRELSE 

har møte hos Anne Eide Jordet fredag 8. mars kl. ...