Bildeglimt fra tur til Hunderfossen

Bildeglimt fra Hunderfossen

Publisert av Reidun Storruste 11.10.2022. Sist oppdatert 10.10.2022.

Søndag 4. september var et knippe på over 30 små og store allerede på vei til Øyer og Hunderfossen lenge før resten av bygda var ferdige med søndagsfrokosten. Søndagsskolen (som Salto er medlem av), inviterte til storsamling på Hunderfossen familiepark – og vi måtte utnytte dagen!

Med lite kø på aktivitetene var det god anledning til å kjøre det meste mange ganger. De ivrigste kom opp i to-sifra runder med berg-og-dalbanen «Il Tempo Gigante».

Noen tok sertifikat på lastebil, mens andre syntes gokart var mer spennende. Noen var ikke til å få vekk fra gravemaskin-parken, mens andre angret at de hadde gått inn døra til det litt for skumle «Trollfallet».

Søndagsskolen hadde et innslag fra scenen mot slutten av dagen. Der fikk vi møte et sprudlende barnekor fra Raufoss, en ivrig søndagsskole-agent, fisken Gulliver og ikke minst Viggo. En stor mann med langt bølgete hår og masse skjegg, som med varme øyne og mild stemme fanget alles oppmerksomhet under dramaet om «den barmhjertige samaritan» og historien om Paulus.

Paulus skrev blant annet brev, for å fortelle til andre det viktigste han hadde opplevd i livet: Å møte Jesus. Viggo utfordret store og små til å sjekke ut nærmere om Bibelens historie om Jesus er eventyr eller faktisk har skjedd og er sann.

Den tanken kan være starten på ei ny og spennende reise ….

Takk til dere som blei med på turen! Håper vi sees på Salto når vi starter opp torsdag 20.10.

Les også..

Arkivbilde fra 2012. Her er det fem leiligheter for demente. Foto: Arne G. Perlestenbakken

De nære ting. En virkelighetsnær fiksjon.YTRING 

Her om dagen traff jeg en kjenning ved butikken. Av ...
Ørnulf Juvkam Dyve ble tildelt Kulturprisen fra Sør-Aurdal kommune for år 2023. Ordfører Marit Hougsrud overrakte kulturprisen og holdt en velskrevet tale som belyste bredden i kulturprisvinnerens store engasjement. Foto: Arne G. Perlestenbakken

Glimt fra kulturkvelden 2023

På kulturkvelden fredag 24. november ble Kulturprisen tildelt Ørnulf Juvkam. ...
Foto: Arne G. Perlestenbakken

Husflidslagets juleverksted

Husflidslaget har hatt sitt årlige juleverksted for barn fra 4. ...
Hedalenen helselag sin logo

Sentralisering av heldøgns omsorgYTRING 

Åpent brev til kommunestyret ved ordfører Marit Hougsrud. Vi leser ...
Salto logo

Salto besøker HedalsheimenBEKJENTGJØRELSE 

Torsdag 30.11. har vi Salto (både ute- og innegruppa) på ...
Visittkort

Litt bygdehistorie

Iblant dukker det opp gamle bilder. Ofte flotte portretter av ...