Mitt Sør-Aurdal

Mitt Sør-Aurdal

Publisert av Olav Kristian Huseby 12.02.2021. Sist oppdatert 02.04.2023.

Kommunestyret i Sør-Aurdal kommune bestemte seg i 2019 for å satse på et nytt prosjekt for å få flere til å bosette seg i kommunen. Arbeidet ble delegert til en gruppe bestående av personer fra kommunestyret og næringslivet.

Det ble raskt staket ut en kurs hvor landbruket spesielt kom i fokus, sammen muligheter for arbeid og bolig i kommunen. I 2020 ble arbeidet med en ny nettside satt i gang og prosjektet fikk navn

Mitt Sør-Aurdal og en organiseringsform som et Sameieselskap. Eierne av selskapet er mange av kommunens arbeidsgivere, som sammen med kommune og Innlandet fylke er de som finansierer prosjektet.

Nettsidene mittsoraurdal.no lanseres i disse dager, og her vil vi fortelle om det meste som rører seg i kommunen. Aktiviteter, arbeidsliv, boforhold og annen nyttig informasjon vil være godt beskrevet, eller det er linket til relevante nettsteder. Informasjonen er spesielt rettet mot de som bor eller ønsker og bo i kommunen og fritidsinnbyggere, men vi håper at alle som besøker kommunen vil finne nyttig informasjon.

På nettsidene vil du finne informasjon om turmål, severdigheter, kulturminner, badeplasser, bruk av naturresurser, lag og foreninger, bomuligheter og arbeidsplasser.

Redaksjonen har lagt ned utallige arbeidstimer og mener at den informasjon du finner på nettsidene skal være relevant og korrekt, men mye mangler og vil komme på plass etter hvert som det er klart.

Om noen finner feil eller uklarheter, er vi glade for å få beskjed, så nøl ikke med å ta kontakt. Savner du informasjon, er den kanskje under utarbeidelse, men tips oss gjerne om temaer, turer, kulturminner eller aktiviteter som vi bør være med på sidene.

Turmål og kulturminner er et utømmelig tema, så vi har kun tatt med noen utvalgte objekter fra forskjellige steder i kommunen. Bedriftene med andeler i Mitt Sør-Aurdal er de som er presentert på sidene.

Vi håper at nettsidene kan være et fundament for arbeidet med å fortelle omverden om hvordan det er å bo i Sør-Aurdal. Vi håper at flere får lyst til å besøke kommunen, finne seg et arbeid og et sted å bo. De som allerede bor i kommunen, er like viktige, og vi vil tro at mange kan bli oppmerksomme på ukjente muligheter for arbeid og fritidsgjøremål.

Videre arbeid med nettstedet

Mitt Sør-Aurdal vil være å komplettere oversiktene over turmål, bedrifter, severdigheter og annen informasjon. Vi skal jevnlig lage blogginnnslag og sørge for at informasjonen er rett og relevant.

Mitt Sør-Aurdal er mye mer enn et nettsted. Nettstedet er kun et verktøy for videre arbeid og bindeledd mellom organisasjonen og innbyggerne. Vi skal arrangere møteplasser mellom befolkningen, næringsliv, ungdom og eldre.

Vi skal lete etter nye muligheter for boplasser og næringsveier. Vi skal være en støtte for lag og foreninger som ønsker utvikling og nye muligheter. Mitt Sør-Aurdal skal spre trivsel og glede og sørge for at Sør-Aurdal skal være et fint sted å bo.
Velkommen!

Les også..

Olmhus Næringskveld. Foto: Mitt Sør-Aurdal

NæringslivskveldBEKJENTGJØRELSE 

Torsdag 25. april kl 19.30 arrangerer vi næringslivskveld i Sør-Aurdal. ...
Elling Goplerud

Gamle bjørnehistorier fra Hedalen – del 3 av 6

Året deretter hadde far tømmerhugst syd for Goplerudseteren, og en ...
Bagn. Foto: Åse Østgård Hagen

Kommunen har publisert årsmelding og årsregnskap for 2023

I årsmelding og årsregnskapet leser vi at regnskapet for 2023 ...
Fekjær psykiatriske senter

Er du vår nye psykologkollega i et unikt terapeutisk samfunn?ANNONSE 

Stiftelsen Fekjær – Hedalen i Valdres. 12 mil fra Oslo ...
Flom ved Sør-Aurdal ungdomsskole. Foto: Sonja Bordewich

Kommunen fikk medhold: Avslag på dispensasjon fra byggeforbud

I forbindelse med uværet "Hans" i august 2023 steg grunnvannet ...
Foto: Arne G. Perlestenbakken

Gnistrande framsyning av «Eg er Tølleiv»

Laurdag kveld var det nypremiere på Åsgårdsreia teaterlag si teaterframsyning ...