Hedalen kulturfestival 2021

Hedalen kulturfestival 2021

Publisert av Roar Myrvang 20.12.2020. Sist oppdatert 19.12.2020.

6.–8.august arrangeres Hedalen Kulturfestival med et bredt og spennende program.  Vi minner minner om årets julegave til deg selv eller andre. Førjulstilbudet på festivalpass til kr 1000,- varer til 25. desember, etter det blir prisen 1 250,-. Det og dagsbilletter finner du her.

Scenen vår, laget av Bjørnstad sag, som er satt opp ved hoppbakken, har allerede blitt brukt til «Bli-med-dansen» dekket av NRK Super, og konsert med sangkor og musikkorps. Det er vi veldig glad for, og vi håper den blir brukt flittig av lokalsamfunnet i tiden fremover.

Omfattende program

Vårt øverste mål med å lage Hedalen Kulturfestival er å kunne vise frem lokalsamfunnet vårt på best mulig måte. Ved å lage fest for liten og stor, og ved å knytte til oss lokale kunstneriske krefter i tillegg til å få besøk av kulturbærere av ypperste klasse fra det ganske land.

Av lokale innslag vi er veldig stolte av i år kan vi nevne Anne Mathea Digene som kommer med sitt nye band, Anne Matheas Orkester. De vil spille opptil flere ganger i løpet av fredag og lørdag.

Begnaljom vil bidra slik de gjorde på vår første festival. Ola Øverby som har gjort ekstraordinær suksess som trommeslager kommer med bandet FIEH.

Ellers får vi møte idrettsheltene Morten Bakke, Inger Helene Nybråten og Karen Marie Ellefsen som vil mimre med tilbakeblikk på sine store øyeblikk i idrettens tjeneste, stødig ledet i samtale med Elling Weimodet og Ole Engebret Veimodet.

Et dykk i vår egen omfattende krigshistorie blir det med lokalhistoriker Arild Haglund, og for friskusene kan vi anbefale en gåtur over Hedalsfjella med Olaf Søbekkseter og Cato Skimten Storengen.

Av artister fra utafor nærområdet vårt bør navn som Black Debbath, Stein Torleif Bjella, Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow og Henrik Horge og Calypsokameratene med Tom Mathisen som gjesteartist være nok til å pirre nysgjerrigheten.

Visesangeren Erik Lukashaugen farger Vassfaret med sine toner på søndag, og verdensmesterne i fotballtriksing, Fagerlibrødrene, vil nok imponere liten og stor med sitt trikseshow på Hedalen Stadion på lørdag.

Vi vil gjerne utfordre næringslivet i kommunen og bygdas lag og foreninger til å stå på stand med boder for å promotere seg selv og lokalsamfunnet.

Gledelig er det også om virksomheter utenfor bygdas grenser viser sin interesse. Vi vil bidra til positiv framsnakking av Sør-Aurdal og Valdres!

Vi vil takke et positivt Hedalen idrettslag for tett og fruktbart samarbeid i forbindelse med neste års festival!

.

Les også..

Knut Digene

– Regnet berger førsteslåtten

I Hedalen var det en svært tørr mai måned fram ...
Næringseiendom

Næringseiendom til salgs, Hedalen i ValdresANNONSE 

Næringseiendom med god beliggenhet i søndre del av Hedalen i ...
Busufjellet Foto: Leikny H. Nordby

Stolpejakten 2024

Hedalen idrettslag har også i år satt ut 30 stolper, ...
Oppi åsen

Gå med oss onsdag 29. maiBEKJENTGJØRELSE 

Nå i den lyse årstida starter vi gåturene kl. 18.00, ...
Den kulturelle spaserstokken

Teaterforestilling i Den kulturelle spaserstokkenBEKJENTGJØRELSE 

"Gunnar på Mo" Med humor, dans og sang tar Camp ...
Olav Kristian Huseby. Foto: Arne G. Perlestenbakken

Folketallsutviklingen i Sør-AurdalYTRING 

Folketallsutviklingen er spennende lesning og viser at de forskjellige områdene ...