Hytta Dyttholknatten

Lysere tider i tretoppene

Publisert av Arne Heimestøl 19.05.2020. Sist oppdatert 19.05.2020.

Det ble bråstopp for Fosstopp AS da Norge stengte ned i midten av mars. For turistbedriften ved innganen til Vassfaret i Hedalen gjorde pandemien, og tiltakene knyttet til den, framtida høyst usikker. 

– Heldigvis fikk vi klarsignal for å åpne igjen 21. april. Da ble det også klart at nordmenn i år må belage seg på å feriere i eget land, forteller daglig leder Anders Haugen.

Tvillinghyttene Treknatta 1 og Treknatta 2
Tvillinghyttene Treknatta 1 og Treknatta 2

Mange bestillinger

I samarbeid med YouWish arrangerte Fosstopp en konkurranse på Facebook og Instagram hvor premien var en overnatting i én av de tre tretopphyttene. 7. mai ble konkurransen publisert, og etter ei uke ble vinneren trukket ut blant hele 12 654 deltakere.

– I løpet av konkurranseuka tok det helt av i bookingsystemet, og bestillingene har fortsatt å renne inn, forteller Haugen.

Fosstopp er også med på DNBs gavekortkampanje «Neste sommer», hvor DNB-kunder får 1000 kroner i gavekort fra DNB ved booking i Fosstopp AS.

– Dette har vært populært, og mange ferierende nordmenn har fått øynene opp for Fosstopp, Vassfaret og Hedalen og velger å legge deler av ferien sin hit. 

Hytta «Dyttholknatten» er nå så populær at selskapet i perioder opererer med ventelister. Tvillinghyttene Treknatta 1 og Trekanta 2 fylles også raskt opp.

Behov for mer arbeidskraft

– Det trengs arbeidskraft for å kunne gi så mange gjester en god og unik opplevelse i Fosstopp. Derfor er vi veldig glade for at Ante Nilsson har takket ja til den nyopprettede stillingen som gjesteansvarlig, forteller Haugen.

– Ante kjenner Fosstopp godt og har vært innleid i perioder. Han er en allsidig kar med lang erfaring med turisme og er ikke redd for å prøve nye ting. Ante driver blant annet med hundekjøring og honningproduksjon. Med Nilsson på laget vil Fosstopp kunne tilby sine gjester fortsatt god service,  spennende aktiviteter og matopplevelser framover.

Ante Nilsson
Ante Nilsson

Les også..

Hellsenningen

Hvilke effekter har hyttebygging?

Innlandet fylke: Verdiskapinga fra fritidsboligene er størst etter at hyttene ...
Klar for rumpeldunkkamp

Andreas Tate

Mellomtrinnet ved Hedalen skole har gjennomført et 8-ukers tverrfaglig prosjekt med ...
Olmhus Næringskveld. Foto: Mitt Sør-Aurdal

NæringslivskveldBEKJENTGJØRELSE 

Torsdag 25. april kl 19.30 arrangerer vi næringslivskveld i Sør-Aurdal. ...
Elling Goplerud

Gamle bjørnehistorier fra Hedalen – del 3 av 6

Året deretter hadde far tømmerhugst syd for Goplerudseteren, og en ...
Bagn. Foto: Åse Østgård Hagen

Kommunen har publisert årsmelding og årsregnskap for 2023

I årsmelding og årsregnskapet leser vi at regnskapet for 2023 ...
Fekjær psykiatriske senter

Er du vår nye psykologkollega i et unikt terapeutisk samfunn?ANNONSE 

Stiftelsen Fekjær – Hedalen i Valdres. 12 mil fra Oslo ...