Logo Svarttjerntoppen

Utsikt mot Hellsenningen og Hedalsfjella

Utsikt mot Hellsenningen og Hedalsfjella

Flotte skiløyper i Hedalsfjella

Flotte skiløyper i Hedalsfjella

I Hedalsfjella er det flere merkede stier

I Hedalsfjella er det flere merkede stier.

Utsikt fra Seterknatten mot Aurdalsfjorden

Utsikt fra Seterknatten mot Aurdalsfjorden. Foto: Arne Heimestøl

Flotte molter. Det hender at den som leter etter skogens gull, finner slike forekomster. Foto: Arne Heimestøl

Følg med på «Bærnytt» fra juni til oktober i nettavisen til Hedalen.no. Foto: Arne Heimestøl

Isfiske er en populær aktivitet.

Isfiske er en populær aktivitet. Foto: Bjarne Berg

Mange skogsbilveger inviterer til varierte sykkelturer.

Mange skogsbilveger inviterer til varierte sykkelturer.

  Svarttjerntoppen

Kontakt: Odd Arne Klemmetsrud | Mobil:  47 25 51 65 | E-post: odd.arne@klemmetsrud.no

Svarttjerntoppen i Hedalsfjellet ligger helt sør i Valdres, bare vel to timers kjøring fra Oslo – en avstand som gjør at du kan bruke mer tid på hytta – og mindre tid i bilen.

Hytte fra Hedda

Hedda-hytte

Tomtene

Svarttjerntoppen består av 11 store hyttetomter i et etablert og fredelig hytteområde helt øverst i Svarttjernvegen. Her, like på terskelen til landskapsvernområdet Vassfaret, er det vid utsikt innover fjellet og et vakkert og variert terreng for friluftsaktiviteter.

Tomteområdet

Tomteområdet

Det er fremført strøm til tomtegrensen, og området er tilrettelagt for fremtidig fibernett. Vannforsyning skjer fra etablert, felles vannanlegg. Avløpsløsning for den enkelte tomt besørges av kjøper og er ikke inkludert i tomteprisen.

Hver tomt kan bebygges med bruttoareal inntil 250 kvadratmeter. Det er ingen klausul for valg av hyttetype, og man står fritt til å velge den leverandøren man ønsker, innenfor reguleringsbestemmelsene.

  • Tomtepriser: Fra kr 600 000,–
  • Tinglysningsgebyr
  • Dokumentavgift, 2,5 % av kjøpesummen
  • Kommunale avgifter

Aktivitetsmuligheter

I Hedalsfjellet har vi et av de beste høystandard løypenettene nær Oslo, med varierte turmuligheter opp mot 1 150 meter over havet. Løypene passerer rett forbi tomtene og gir direkte tilgang til 12 mil med flotte løyper.

Tomteområdet ligger snøsikkert til – 950 meter over havet. Beliggenheten ved skisporet midt i løypenettet gjør at du kan velge om du vil ta skituren nord- eller sydover. Takket være bygdas ildsjeler og bidrag fra hytteeierene kjøres løypenettet opp hver helg hele vinteren igjennom.

Sommeren byr på mange flotte turmuligheter, både i fjell- og skogsterreng. Med ett enkelt fiskekort kan du fiske i alle vann i Hedalen, Hedalsfjellet og Vassfaret. Det er gode muligheter for å plukke bær i Hedalen og Hedalsfjella.

Jaktinteresserte kan søke om jaktkort for rype i snaufjellet. Over 800 kilometer med skogsbilveier åpner mulighetene for flotte sykkelturer.

Hyttevalg

Enten du velger en hytte fra bygdas egen hyttefabrikk, Hedda Hytter, eller en annen leverandør, er vi sikker på at du vil trives på Svarttjerntoppen.