Heidi – jobber i Bagn

Kristine – jobber i Bagn

Valdres Sparebank

Epost: post@valdressparebank.no | Sentralbord: 61 34 36 00 | www.valdressparebank.no

Valdres Sparebank er 100 % lokalt eid, det betyr at vi ikke bare er FRA Valdres – vi er FOR Valdres!

Vår historie

Valdres Sparebank er den eldste sparebanken i Valdres, med røtter helt tilbake til 1860. I 2017 fusjonerte Vang Sparebank og Vestre Slidre Sparebank og ble da Valdres Sparebank. Med dette ble to solide lokalbanker med lange tradisjoner til en større lokalbank, men hvor beslutningsveiene fortsatt er både lokale og korte.

Valdres Sparebank opplever en jevn vekst år for år. Vi har tre avdelingskontorer rundt i Valdres, samt hovedkontor i Slidre. Bærekraft er et viktig område for banken, og Valdres Sparebank er sertifisert som Miljøfyrtårn.

Valdres Sparebank er én av over 50 banker som er eiere av Eika-gruppen, og gjennom Eika-alliansen tilbyr vi våre kunder et bredt spekter av tjenester.

Valdres Sparebank er majoritetseieren i Aktiv Valdres, Valdres Eiendomskontor AS – distriktets eldste eiendomskontor.

En bank der du bor

For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi ønsker å være med deg hele livet, og være en støttespiller for både små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg å realisere dine drømmer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og kan tilby personlig økonomisk rådgivning.

Vi skal være en bank du kan stole på – både i dag og i fremtiden! Hos oss møter du dyktige og engasjerte rådgivere innen privatmarkedet, bedriftsmarked & landbruk som hjelper deg med det du måtte innen dagligbanktjenester, finansieringsløsninger, sparing & plassering, tjenestepensjon og forsikring for å nevne noe.

Vi bidrar i lokalsamfunnet

Valdres Sparebank er som lokalbank opptatt av levende lokalsamfunn. Som kunde hos oss er du med på å bidra i lokalmiljøet. Vi deler hvert år ut penger via bankens gavefond og har sponsoravtaler med mange enkeltutøvere og lokale lag og foreninger.

Filial i Bagn

Nærhet og tilgjengelig er viktig for oss som lokalbank, og viktigheten med lokal tilstedeværelse er noe mange setter pris på. Vi valgte i 2020 å etablere oss med avdelingskontor i Bagn, og med det strekker vi oss nå fra Vang i nord til Bagn i sør. Vi holder til på Valdrestunet i tredje etasje og du finner oss der tirsdager og fredager kl. 09.00–15.00.

Ved alle våre filialer får du hjelp til alt innen bank, finans og forsikring.

Play Video