Klikkbar logo til Hedda Hytter

 

Klassikeren Hedda

Klassikeren Hedda

Hedvik

Hedvik

Hedda Hytter

E-post: hedalen@hedda.no | Telefon: 61 34 97 80 | Hedalen: Hedalsvegen 1156

Hedda hytter er personlig tilpassede, arkitekttegnede hytter som uttrykker at eieren har et godt forhold til naturen. Hyttene produseres i ferdige elementer, etter det strengeste enerigkravene og leveres innflytningsklare.

Vurderer du å kjøpe hytte?

Som hyttekjøper har du din egen prosjektleder som tar eg av all koordinering av håndverkere gjennom hele prosessen frem til ferdig hytte.

Vårt mål er å skreddersy en hytte som passer perfekt. Hvor stort kan du bygge? Hvor mange og hvor store soverom ønsker du? Hvor mange soveplasser? En eller flere terrasser med eller uten overbygg?

Ett eller flere bygg, som er bygget sammen eller fritt plassert? Garderobe, gang, bad, bod, badstue, vindfang, trapp, karnapp, ekstra WC og plass til vaskemaskin er noen av valgene som må tas.

Våre arkitekter hjelper deg med å få bitene på plass. Modulene gjør dette enkelt for de som kan det.

Hedda

Vi startet produksjonen av hytter i 1982 - basert på byggesystemet Bete Beitski. I 1990 lanserte Hedda hytter AS byggesystemet Hedda.

Hedvik

I 2017 ble hytta Hedvik satt i produksjon. Denne hyttetypen har høyere yttervegger, større vindusflater og et langt større hemsrom enn andre hytter Hedda Hytter produserer.

Tre fabrikker

Hyttene Hedda og Hedvik bygges i dag i fabrikker i Hedalen, Skjåk og Suldal. Her har selskapet en stab av dyktige håndverkere som med moderne maskiner og under kontrollerte forhold sikrer en nøyaktig og ansvarsfull produksjon.

Omtale

Hedda hytter AS fikk tildelt positivprisen av Sør Aurdal kommune i 1992. I 2010 ble selskapet kåret til å være Årets bedrift i Valdres.