A

Mandag–fredag 09:00–16:00

Aktiv Valdres Eiendomskontor

- Din lokale eiendomsmegler i over 40 år!

E-post: valdres@aktiv.no | Telefon: 61 36 66 33 | Jernbanevegen 14, Fagernes

Vakre, varierte Valdres har alt! Fra ville fjell i vest til skogkledde åser i øst. Her finner du vidstrakte vidder, flotte turstier og milevis med oppkjørte skiløyper.

Ett av Valdres sine naturskjønne områder, som kan tilby alt dette, er Hedalen! Med sin behagelige kjøreavstand fra Oslo og Østlandsområdet, er dette et populært hytteområde som stadig flere får øynene opp for.

Som lokal eiendomsmegler i over 40 år har vi i Valdres Eiendomskontor hatt gleden av å bistå mange kjøpere og selgere i nettopp dette vakre området. Kundene har satt pris på vår lokale tilhørighet og gode lokalkunnskap, samt vårt høye fokus på kvalitet og trygghet, gitt av dyktige ansatte med lang ansiennitet. Om lag 80 % av eiendommene vi omsetter er fritidseiendommer, og som en del av Aktiv-kjeden har vi hatt bransjens mest fornøyde kunder hele sju ganger de siste ti årene.

Om du har en eiendom du vurderer å selge, er det godt å vite at Aktiv har et stort interessentregister. Eiendommene blir også bredt markedsført gjennom «Aktiv treff med Finn.no», slik at både fritidseiendommer og boliger er godt synlige på sosiale medier som nyhetssider, Instagram og Facebook.

Vi har også et nært og godt samarbeid med våre lokale eiere, Valdres Sparebank og Etnedal Sparebank, som gi gode råd om finansiering, plassering og forsikring om det er ønskelig.

 


Linn Hamre
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 99 73 42 64
E-post: linn.hamre@aktiv.no

Anne Stee
Eiendomsmeglerfullmektig
Mobil: 99 29 59 71
E-post: anne.stee@aktiv.no

Fredric Bachér
Eiendomsmeglerfullmektig
Mobil: 47 81 49 75
E-post: fredric.bacher@aktiv.no

Oddny Fystro
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 90 99 94 81
E-post: oddny.fystro@aktiv.no

Tove K. Berg
Kundekoordinator
Mobil: 90 60 54 87
E-post: tove.berg@aktiv.no
Synnøve Hovde
Synnøve Maria Hovde
Kundekoordinator
Mobil: 91 64 31 17
E-post: synnove.maria.hovde@aktiv.no