Sist oppdatert: 01.11.2019 18:26

Til alle hytteeiere i Hedalsfjellene

  TOR OLA SKOGSTAD

Jeg har planer om å lage bok/bøker om hyttefolket i hedalsfjellene, der dere hytteeiere bestemmer hva som skal stå i boka.


Tanken er omtrent slik: Hver hytteeier som ønsker å bli med får disponere to til fire sider i boka.

Dere skriver opp en tekst dere selv ønsker, for eksempel sted og navn på dere og hytta, byggeår , historikk, utvikling artige historier, eller hva som helst dere ønsker å ha med. I tillegg kan dere få med to til tre bilder som dere ønsker.

Det viktigste dere gjør, er å gi meg tilbakemelding hvis dere ønsker å være med på dette.

I første omgang trenger dere bare å gi meg beskjed innen utgangen av januar 2020 hvis dere ønsker å være med på dette. Fint hvis dere oppgir navn, adresser og tlf samt hvor dere har hytte.

(Bilder og tekst tar vi litt seinere, så da har dere tid til å forberede dere.)
Vet dere også om hyttenaboer som kanskje kunne tenke seg å være med, men kanskje ikke følger med på nettsidene, så informer dem gjerne om bokprosjektet og be dem ta kontakt med meg.


Planen er å starte med en bok om hytteeiere på Teinevassåsen. Det vil si fra området rundt Reset og innover til grensen mot Halllingdal ved Vangsbekken.
Håper også at de som har setereiendommer i disse områdene ønsker å bli med på dette, og dele litt av historien rundt bruken som har vært på disse setrene. Gjerne også med gamle eller nyere bilder.

Hvis det blir mange nok som er interessert i å være med på dette( min 50-60 stk.) så håper jeg at første boka kan være klar på høsten 2020.

Dere som blir med på «bokprosjektet» får ingen utgifter med dette. Dere får kjøpt en boka til en god pris, deretter bøker til utsalgspris hos meg eller via butikker i området.

Senere håper jeg også, hvis interessen er der å få til bøker om hytteeiere fra området ved Søbekkseter, Muggedalen og Fledda.

Det er derfor viktig at også alle dere gir tilbakemelding om interesse, selv om dette er noe lenger fram i tid.

Tor-Ola Skogstad Hedalsvegen 1809, 3528 Hedalen e-post: torosbygg@hotmail.com Tlf. 928 04 962