Sist oppdatert: 18.06.2018 20:23

Jubileumstur gjennom Vassfaret

 

TEKST: OLE GJERDALEN
BILDER: ARNE G. PERLESTENBAKKEN

 

Vassfaret lionsklubb arrangerte nylig den årvisse turen gjennom Vassfaret for 6. klassingene i Sør Aurdal. Det var ca. 30 elever med denne gangen, som var tur nummer 40. Jubileet ble markert med at det var skrevet på t-skjorten ”40 år gjennom Vassfaret.”

 

 

Elevene ble som vanlig kjørt med buss til Strøsdammen, og derfra ble det ca. seks timers spasertur med vår utmerkete kjentmann, Olaf Søbekkseter.

 

Det var tydelig ved ankomst Nevlingdammen at Olaf hadde fortalt mye spennende om Vassfaret i løpet av turen. Det var mange fornøyde elever å treffe på etter endt tur, og det var ikke mindre stas at det ventet pølser og brus ved turens slutt, i tillegg til ovennevnte t- skjorte, som også bærer inskripsjonen ”Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne”, dette som et ledd i lærdommen elevene får gjennom undervisningsprogrammet Mitt valg.

 

Også fra de lærerne og foreldrene som var med, var det mye ros å få for årets tur, som ble avviklet i flott sommervær. Etter endt bespisning og fotografering ble elevene så kjørt hjem med buss fra Nevlingdammen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Olaf Søbekkseter har vært gaid på slike turer i over 30 år.