jazzkonsert

Hedalen Kulturforum inviterer til påskekonsertBEKJENTGJØRELSE 

Publisert av Inger Marie Gunderhuset 24.03.2023. Sist oppdatert 24.03.2023.

Hedalen Kulturforum har gleden av å kunne utvide sitt kulturelle tilbud i Sør-Aurdal. Vi har sakte, men sikkert vokst som Hedalen Kulturfestival.

De siste to årene har det vært aktiviteter og konserter gjennom tre dager første helgen i august. Dette har vært mulig takket være svært god hjelp og støtte fra lokalt næringsliv, lag og foreninger.

Vi er nå godt i gang med planleggingen av årets festival 4.–6. august. I tillegg har vi hatt et ønske om også å kunne bidra til store kulturelle og kunstneriske opplevelser utover Hedalen sine grenser.

Derfor er vi veldig glade for å ha fått i stand konsert med Solveig Slettahjell og Tord Gustavsen i Begnadalen kirke onsdag kl. 19.00 i påskeuka.

Solveig Slettahjell og Tord Gustavsen, to store navn i norsk og internasjonal jazz tolker salmeskatten de begge vokste opp med. De to startet sitt samarbeid med Natt i Betlehem, innspilt i fødselskirken i 2008. I 2013 kom «Arven» hvor Slettahjell gjorde sitt utvalg i salmer og bedehussanger, det hun kaller sitt musikalske morsmål.

Siden har de to musikerne gjort en rekke konserter sammen og henter stadig mye av sitt repertoar i kirkerelatert musikk, men som de jazzmusikerne de er, henter de også musikk andre steder fra og lar det hele spille sammen i en helt egen musikant signatur som preger dette samarbeidet.

I årene som kommer håper vi å kunne holde flere konserter gjennom året. Begnadalen kirke er en fantastisk konsertarena som fortjener sine artister og sitt publikum. Len deg tilbake i dette vakre kirkerommet å få servert magiske toner av høyeste kvalitet.

Fotograf til de to bildene i oppslaget: Eilif Stene

Les også..

Bautahaugen

ÅrsmøteBEKJENTGJØRELSE 

Det blir årsmøte i Stiftelsen Bautahaugen samlinger onsdag 29. mars ...
HUL

Påskedisco med vår egen DJ DennisBEKJENTGJØRELSE 

Hedalen ungdomslag inviterer mandag 3. april alle barn fra Bagn, ...
HIL liten

«Alle med» i Hedalen idrettslagHIL INFORMERER 

Den fysiske aktiviteten blant barn og unge er dessverre synkende, ...
Joker Hedalen

Åpningstider i påskaANNONSE 

Joker Hedalen finner du i Hedalsvegen 2036. I påska har ...
Jostein Lie er daglig leder i Hedalen sveis Hedalen Sveis & Rep

Hedalen sveis & rep.ANNONSE 

Hedalen sveis & rep. holder stengt tirsdag 28.3. Dette er ...
Logo HIL

Familieskidag ved HøgdefjellBEKJENTGJØRELSE 

Søndag 2. april arrangerer Hedalen idrettslag, Hedalen løypelag og Hedalen ...