BAutahaugen samlinger. Foto: Arne G. Perlestenbakken

Sommer på BautahaugenBEKJENTGJØRELSE 

Publisert av Tone Kjensrud 22.06.2021. Sist oppdatert 22.06.2021.

I år blir det sommeraktiviteter på Bautahaugen igjen. Sesongen åpner lørdag 26.06. kl. 12, og vi holder åpent torsdag-mandag kl. 12–16 i perioden 26.06–08.08. Årets utstillinger Base Elg og Jakt i Vassfaret og Hedalsfjella har begge offisiell åpning lørdag.

Billetten i år er en fellesbillett for utstillinger, omvisning og inngang på Teknoteket på Fjellstad. Billetten koster kr 70 for voksne og kr 50 for barn over 12 år, studenter og pensjonister. Det blir også salg av kaffe, vafler og rømmegrøt på åpningsdagen.

Bautahaugen samlinger er et friluftsmuseum som ble grunnlagt i 1902. Vi har skogs- og fiskekoier, setertun, landhandel/skole. Det er tilsammen 15 gamle hus med gjenstander fra bygda og i tillegg eier vi Hedalen Mølle og Bergsrud gård.. Bygdefolket i Hedalen eier Bautahaugen.

I sommer har vi fått med oss Oda Amundsplass og Tiril Sørlie Mathiesen som omvisere. Selv om du er fra bygda, kan det være spennende å få med seg kjente og ukjente historier knyttet til hus og gjenstander på museet. Ta med deg familie og venner og ta et dypdykk i vår lokalhistorie.

Les også..

Fra Norsk Massivtre

– En ekstremt framoverlendt bedrift

Det sa nestleder i Arbeiderpartiet, Bjørnar Skjæran, da han sammen ...
Soria Moria

Helselagstur torsdag 26. augustBEKJENTGJØRELSE 

Bli med, og få med deg noen! Påmeldingsfrist: 10. aug. ...
Kommuneplanens samfunnsdel

Kommuneplanens samfunnsdel

Med hjemmel i plan- og bygningsloven § 11-14 er kommuneplanens ...

Hundreårsmarkering i Hallingvika

Lørdag 28. august kl. 12.00 blir det markering av at ...
Muggedalsvegen

Årsmøte vegen Nordby bru – Muggedalen bruBEKJENTGJØRELSE 

Årsmøtet avholdes på Nordre Hedalen forsamlingshus mandag 23. august kl. ...
Fotoutstyr

Fotoutstyr selges / gis bortANNONSE 

NIKON med mange forskjellige linser, CANON med mye utstyr. Det ...