Hedalen idrettslag

Anlegg

Idrettslaget har mange anlegg som inviterer til aktiv bruk.
 
Klubbhus
Hedalen IL leier ut klubbhuset til ulike arrangementer. Hvis du trenger et lokale til å arrangere en barnebursdag, selskap eller andre ting så er det mulig å leie klubbhuset.
Leiepris: 500 kr pr dag. Det er også mulig å leie klubbhuset for et møte et par timer på dag eller kveldstid. Pris: 100 kr pr møte.

For utleie ta kontakt med Leikny Hartvigsen : epost leiknyha@bbnett.no, tlf. 480 31 908.
  • Her kan du lese utleiereglene.

Ballbinge
Ballbingen på søndre del av skoleplassen har mange brukere. Den er et populært aktivitetsområde i skoletid.

Fotballbanene

Fotballbanene består av en grasbane og en grusbane. Grasbanen brukes til ordinære kamper og trening hele sommeren.
Grusbanen kan brukes hele året så langt vi klarer å brøyte den i vinterhalvåret og når forholdene ellers tillater det.

Lysløypa
Lysløypa er 2 km lang. Den går i området nedenfor skolen, gjennom Bautahaugen og over et par jorder tilbake til skolen. Så snart det er snø nok, arrangerer vi lysløyperenn. Her er det mulig å gå på tid, eller delta i nulløp. Poenget med nulløp er å gå to runder med minst mulig tidsforskjell. Det er også mulighet for å prøve å ta Skimerket.

Hoppbakker
Idrettslaget har to hoppbakker.
I den største bakken kan man hoppe 25 meter. I den minste nøyer de fleste seg med hopp på inntil 10 meter. Det er påbudt å bruke hjelm når en hopper

Skøytebanen
Skøytebanen, som ligger like nedenfor skolen, klargjøres til bruk så snart det blir kaldt om høsten. For egen sikkerhet er det obligatorisk å bruke hjelm når man er på skøytebanen. Bruk av puck krever ekstra sikkerhetsutstyr og en anbefaler da heller å bruke tennisball.


Skileikanlegget
Skileikanlegget består av tre deler: En forholdsvis flat akebakke for de minste,
en røff kuleløype med varierende nedfart og en liten hoppbakke med spretthopp. Bruk anleggende! Det er ingenting som gleder mer! Men husk å ta forhåndsregler med tanke på sikkerhet. All bruk av anleggene skjer på eget ansvar.

Turløype fra Jevnlismyra
Dette er en 7,3 km scooterkjørt turløype i variert skogterreng. Utgangspunktet er brøytet parkeringsplass på Jevnlismyra eller fra skytebanen.


 

Nettsideansvar: Arne Heimestøl – redaksjonen@hedalen.no