Hedalen idrettslag

Idrettens verdier er fellesskap, glede, helse og ærlighet.

Aktivitetstilbud

Fotball
Fotballgruppa tilbyr trening og seriespill i aldersbestemte grupper – både for jenter og gutter. I noen aldersgrupper samarbeider vi med Begnadalen idrettslag for å stille lag. Spillere i de eldste aldersbestemte gruppene, der vi ikke stiller lag, har mulighet til å spille på lag hos Bagn IL og Fagernes IL.

I vintersesongen trener vi i gym-salen. På sommeren bruker vi grusbanen og grasbanen. Alle får tilbud om å delta på DnB-cupen på Fagernes uka etter påske. Hvert år gir vi spillerne mulighet til å ta NFFs ferdighetsmerke.

Vi gir også dommeropplæring fra 12 år. Vi har alltid bruk for trenere og lagledere. Ta kontakt hvis du er interessert.

Ski
Skigruppa arrangerer lysløyperenn hver onsdag fra nyttår og framover så lenge det er snøforhold til det. I tillegg er det tilbud om skitrening til barn fra fireårsalderen mandager.

Palmesøndag arrangerer HIL, i samarbeid med Hedalen Løypelag og Hedalen Røde Kors, Høgdespretten. Hvert andre år arrangeres landsrennet Sør-Aurdalrennet i Hedalen.

Når føre og vær tillater det, lager vi skiløype fra Jevnlismyra. Vi minner også om Hedalen Løypelag sitt omfattende løypenett i Hedalsfjella.  Vi minner også om Hedalen Løypelag sitt omfattende løypenett i Hedalsfjella.

  • Se mannskapslista for skiaktiviteter 2019.
  • Terminlista viser datoene for renn og treninger. Oversikt over de som skal arrangere rennene kommer på e-post. Merk Sør-Aurdalrennet 4. februar og VM-stafett 17. mars.

Skigruppa legger også is på skøytebanen så snart det blir minusgrader før jul, og sørger for å brøyte denne ved snøfall.

Trimgruppa er aktiv med:

Idrettsskolen
Idrettsskolen i Hedalen er et allsidig aktivitetstilbud for barn og unge i Hedalen, Begnadalen og Nes. Treningene er i Hedalen gymsal og starter opp etter høstferien. Idrettsskolen pågår frem til jul. På grunn av antall unger i hvert kull blir det fra 2016 noen endringer i gruppeinndelingen.

For å skape et mer allsidig aktivitetstilbud for aldersgruppen 12–19 år inviteres ungdomsskoleelever til å delta på gruppe 3. Aktivitetene blir tilpasset ulike nivåer.

Gruppe 1: 0–5 år. Tidspunkt: kl. 17.30–18.15.
Gruppe 2: 1.–4. trinn. Tidspunkt: kl. 18.20–19.05.
Gruppe 3: 5. trinn–19 år. Tidspunkt: kl. 19.10–19.55.

Som avslutning for idrettsskolen har det de siste årene blitt arrangert sirkus med lokale artister. Se oppslag hedalen.no.

Se aktivitetsplan for høsten 2018.

Volleyball
Treningstidspunkt: mandag kl. 18.00-19.00 i gymsalen.
Treningene er både for kvinner og menn.
Volleyballgruppen ønsker deltakere fra Begnadalen og Nes velkommen! Aktivitetstilbudet passer også for ungdomsskoleelever.

Fotballtrim
Treningstidspunkt: torsdag kl. 20.00 – 21.30. Fotballtrimmen ønsker deltakere fra Begnadalen og Nes velkommen! Aktivitetstilbudet passer også for ungdomsskoleelever.

Frisklivsgruppen
Frisklivsgruppen i Hedalen jobber for å legge til rette for lavterskeltilbud i bygda med fokus på å benytte den varierte naturen i området som en arena for fysisk aktivitet.
Frisklivsgruppen har blant annet som mål å etablere et klatrefelt sør i bygda, kjøpe inn nødvendig utstyr samt kurse instruktører.

Trimgruppa har et stort behov for trenere/instruktører! Ta gjerne kontakt med idrettslaget hvis du er interessert i å bidra.

Idrettens dag
Hvert år i september arrangerer HIL idrettens dag på Hedalen stadion. Der er det en rekke ulike aktiviteter og underholdning for barn i alle aldre. Se oppslag på hedalen.no for nøyaktig tidspunkt.
 

Karate
 


 

Nettsideansvar: Arne Heimestøl – redaksjonen@hedalen.no