Sist oppdatert: 23.03.2020 18:54

Hedda Hytter tilpasser seg situasjonen

  ARNE HEIMESTØL

– Etter at Korona/Covid 19 har fått fotfeste i Norge, har hverdagen til de fleste av oss endret seg. Dette gjelder også for Hedda Hytter, skriver daglig leder, Magne Omsrud, i e-post til Hedalen.no.

 

– Vi er opptatt av å følge de retningslinjer myndighetene har satt. Samtidig må vi finne løsninger på utfordringer som karantene, smittevernstiltak, hjemmeværende barn, stengte grenser og andre faktorer som har gitt oss en ny og utfordrende hverdag.

 

På bakgrunn av utviklingen og konsekvensene rundt Korona-spredningen har Hedda Hytter sett seg nødt til å foreta midlertidige tilpasninger av driften.

 

Dette har medført permitteringer både i produksjon og administrasjon. Bedriften sørger nå for at kunder og samarbeidspartnere som kan bli rammet av dette er, eller vil bli kontaktet.

 

– Vi vil følge opp alle løpende henvendelser både på salg, prosjektledelse, og andre områder, men som følge av noe redusert kapasitet kan det ta litt lengre tid før den enkelte får svar fra oss. Vi håper på forståelse for dette, sier Omsrud.

 

– Hedda Hytter krysser fingrene for at denne uvanlige situasjonen ikke blir for langvarig. Vi nærmer oss ferdigstillelse av vår nye produksjonshall med ekstra produksjonslinje, og gleder oss til å komme i gang med produksjon i denne.