Sist oppdatert: 08.06.2019 07:33

Tomtevisning – 18 nye tomter i Skurveknatten

 
Etter at alle tomtene i første byggetrinn i Skurveknatten nå er solgt, legger Hedda Hytter ut 18 nye selveiertomter i dette flotte hyttefeltet ved Helsenningen.

Her på terskelen til høyfjellet plasseres hyttene usjenert, og de romslige tomtene har svært gode utsiktsforhold. Nærheten til Oslo og østlandsområdet gjør det lett å bruke hytta ofte. Her kan du starte fredagskvelden tidlig, og til og med reise fra hytta og rett på jobb på mandag.

I Hedalsfjellet har vi et av de beste høystandard løypenett nær Oslo, med varierte turmål opp mot 1150 moh. Fra tomtene er det tilgang til over 12 mil med flotte løyper som tar deg opp på høyfjellet eller inn i lunere skogsterreng – alt etter værforholdene. I vintersesongen gjør ildsjelene i Hedalen løypelag en formidabel innsats for at løypene skal ligge nypreparerte når du våkner på hytta lørdag morgen.

Hedda Hytter arrangerer tomtevisning 16. juni kl. 13.00. Ta kontakt med Beate Fossholt (beate@hedda.no / 990 37 485‬) eller Helge Nordby (helge@hedda.no / 908 45 496‬) for mer informasjon.