Sist oppdatert: 02.01.2019 18:40

Fantastisk nyttårskonsert i Begnadalen kirke

  TEKST: EMMY BAKKOM
BILDER: ARNE G. PERLESTENBAKKEN


Medvirkende: Anders Løberg, Osvald Fossholm, Marilyn Almeida og Signe Kvåle

Signe prest ønsket velkommen til en fullsatt kirke. Hun antok at det nå var etablert en tradisjon med nyttårskonsert i kirken. Det var ikke inngangspenger, men alle kunne gi det de ønsket, slik at det ble mulig med senere arrangement.

Osvald og Marilyn åpnet med Panis Angelicus. Utrolig at de med sine flotte stemmer fyller hele kirkerommet. Det ble en minnerik konsert, og vi som tilhørere ble fylt med andaktsfølelse som vi kunne ta med oss videre inn i nyttårskvelden.

Signe prest minnet oss på ordet fred og vår fredsfyrste. Hun lurte på om vi kunne trenge en fredsfyrste, oversatt til mer moderne språk, en fredsminister.

Hun ba oss også tenke over hvordan vi brukte tiden, og at vi ikke måtte glemme og ta vare på øyeblikkene.

Andes Løberg overbeviste igjen om at han kan håndtere klaver og orgel.
Det var høg kvalitet over det alle fire gav oss før vi skulle fortsette nyttårsfeiringen.Høgdepunktet ble da vi fikk høre O helga natt. Alle reiste seg, og ingen hadde lyst til å gå etterpå. Signe prest spurte om å få høre et ekstra nummer og ga de medvirkende konfekt samtidig som hun minnet om hvor mye arbeid den enkelte hadde lagt ned for at vi skulle få en enorm flott opplevelse. Tusen takk for en fantastisk konsert!